Sommertennis i hallen

Sommer 2022
Gælder i perioden, hvor udendørsbanerne er åbne for spil

Det kan være, at det udendørs spil må aflyses på grund af blæst og regn.

Så kan du i stedet leje en bane i tennishallen (hvilket du i øvrigt kan hele året). Gå ind i menupunktet "Book en bane" – ”Book tennis indendørs” og foretag din bookning.

Bemærk, tennishallen har 2 indendørsbaner:
Bane 1 er længst væk fra omklædningsrummene, og har også påmalede badmintonbaner.
Bane 2 er tættest på omklædningsrummene, og er uden badmintonbaner.

Fodtøj

Når du har besluttet dig for at spille indendørs tennis, skal du være opmærksom på, at banen (gulvet) helt naturligt er en hårdere overflade at spille på, end grus. For at undgå skader kan det derfor anbefales at benytte sko med en god affjedring i sålen, f.eks. løbesko.

Der må ikke være grus på dine sko - det ødelægger gulvet.

Nykøbing F. Tenniscenter
Kringelborg Allé 5
4800 Nykøbing F.

Nykøbing F. Tenniscenter er en selvejende institution, der ejer tennishallen og klubhuset.
Aktiviteten består i udlejning af facilitererne til Nykøbing F. Tennisklub, der administrerer udlejningen af de 2 baner.