Sommertennis i hallen

Tennishallen er nabo til SvømmeCenter Falster og har 2 indendørsbaner:
Bane 1 er længst væk fra omklædningsrummene, og har også påmalede badmintonbaner.
Bane 2 er tættest på omklædningsrummene, og er uden badmintonbaner.

Sommertennis i hallen
Gælder i perioden, hvor udendørsbanerne er åbne for spil

Det kan være, at det udendørs spil må aflyses på grund af blæst og regn.
Så kan du i stedet leje en bane i tennishallen for 90 kr. pr. time.

Under menupunktet "Banebooking – indendørs baner" kan man på forhånd se, om der er en ledig bane på det ønskede tidspunkt. Dette fordi man ikke behøver at være medlem/logget ind for at se reservationen.

Selve bookingen sker via SvømmeCenter Falster. Se Om klubben - Turister / gæster”.

Fodtøj

Når du har besluttet dig for at spille indendørs tennis, skal du være opmærksom på, at banen (gulvet) helt naturligt er en hårdere overflade at spille på, end grus. For at undgå skader kan det derfor anbefales at benytte sko med en god affjedring i sålen, f.eks. løbesko.

Der må ikke være grus på dine sko - det ødelægger gulvet.

Nykøbing F. Tenniscenter
Kringelborg Allé 5
4800 Nykøbing F.

Nykøbing F. Tenniscenter er en selvejende institution, der ejer tennishallen og klubhuset.
Aktiviteten består i udlejning af faciliteterne til Nykøbing F. Tennisklub