Sydhavs Junior Tour

Sydhavstouren

Sydhavs Junior Tour - ungdomsturnering for alle tennisklubber på Lolland-Falster

Har du lyst til at møde andre unge og spille kampe mod spillere på samme niveau som dig - så se nærmere her!

Herunder kan du se en oversigt over de enkelte rækker du kan deltage i - afhængigt af dit niveau.

Række A B C
Boldtype (%-vis fart ift. "voksenbold") Gul (100%) Orange (50%)  Rød (25%)
Banestørrelse Normal Normal Lille (badminton str.)
Alder (vejledende) 12 - 17 år 8 - 14 år 6 - 9 år

Runder / Kampdatoer

I hver række spilles der 2-3 runder, i hhv. Nakskov, Maribo og Nykøbing, og man kan frit tilmelde sig fra gang til gang i den række man synes passer til ens niveau.

Alle kampe afvikles som individuelle kampe (singler) efter alle-mod-alle princippet, hvor man derfor er sikret en masse kampe på den givne spilledag.

Turneringsdatoer (udendørs 2022)

Alle spilledatoer er gengivet i kolonnen til højre (desktop) eller længere nede på siden (mobil). Det er også her du kan tilmelde dig til de enkelte turneringsdage (tilmeldingsfrist ligger generelt ca. én uge før spilledato).

Der er et deltagergebyr på 50 kr. pr. turnering der dækker forplejning / præmier mm. på turneringsdagen.

Kampformat

Alle kampe spilles efter klassiske tie-break regler, dog med den ændring at der tælles videre efter 7 point

Vinderen er den spiller der har opnået flest point indenfor den fastsatte tidsramme (eksempelvis 15 min.) for kampen.

Er der point-lighed ved kampens afslutning spilles ét afgørende point, og kampen afsluttes derefter.