Indendørs tennis

Tennishallen er nabo til SvømmeCenter Falster og har 2 indendørsbaner:
Bane 1 er længst væk fra omklædningsrummene, og har også påmalede badmintonbaner.
Bane 2 er tættest på omklædningsrummene, og er uden badmintonbaner.

Sommertennis i hallen
Gælder i perioden, hvor udendørsbanerne er åbne for spil

Det kan være, at det udendørs spil må aflyses på grund af blæst og regn.
Så kan du i stedet leje en bane i tennishallen for 90 kr. pr. time.

Under menupunktet "Banebooking – indendørs baner" kan man på forhånd se, om der er en ledig bane på det ønskede tidspunkt. Dette fordi man ikke behøver at være medlem/logget ind for at se reservationen.

Selve bookingen sker via SvømmeCenter Falster. Se Om klubben - Turister / gæster”.

Vintertennis i hallen

Faste timer

Du har mulighed for at fortsætte dit tennisspil i vinterhalvåret ved at booke en fast ugentlig spilletid.
Den indendørs sæson går normalt fra medio september til ultimo april, typisk 32 uger.

Tilmelding med ønsker for den kommende sæson kommer ultimo august på en tilmeldingsblanket, som medlemmer af klubben får tilsendt. Du kan også hente blanketten her. Herefter fordeles timerne efter de indkomne ønsker.
For yderligere oplysninger, kontakt Ole R. Johansen, mail olerj@live.dk.

Bemærk i øvrigt, at timer ikke kun kan bookes af medlemmer af NFT, men kan bookes af alle.

Sæsonpriser pr. time for faste timer:

Tilbud
Hvis man har booket en fast time for sæsonen, kan vi tilbyde rabatkuponer til brug for betaling af løse timer. Kuponerne købes med 4 stk. af gangen, gælder for betaling af en time og koster kr. 90,- pr. stk.
Henvendelse til Ole R. Johansen.

Løse timer
Du kan leje en bane i tennishallen for 140 kr. pr. time.

Ungdom
Klubbens ungdomsspillere kan også fortsætte tennistræningen indendørs. De skal ikke købe banetimer, da klubben reserverer de nødvendige timer til træningen. Det enkelte ungdomsmedlem betaler i stedet et indendørs kontingent til tennisklubben. Læs mere i menupunktet: "Ungdom - Træningstider inde - ungdom"

Fodtøj
Når du har besluttet dig for at spille indendørs tennis, skal du være opmærksom på, at banen (gulvet) helt naturligt er en hårdere overflade at spille på, end grus. For at undgå skader kan det derfor anbefales at benytte sko med en god affjedring i sålen, f.eks. løbesko.

Nykøbing F. Tenniscenter
Kringelborg Allé 5
4800 Nykøbing F.

Nykøbing F. Tenniscenter er en selvejende institution, der ejer tennishallen og klubhuset.
Aktiviteten består i udlejning af faciliteterne til Nykøbing F. Tennisklub

Bestyrelsen vælges af medlemmerne i
  • Nykøbing F. Tennisklub
  • Idestrup-Væggerløse Tennisklub