Vintertennis i hallen

Sæson 2022/2023

Faste timer

Den indendørs sæson starter mandag den 19. september 2022 og slutter søndag den 30. april 2022, i alt 32 uger.

Som sædvanligt vil vi forsøge at opfylde evt. ønske om samme tid som sidste år, men da det er afgørende for tennisklubben og tennishallens økonomi, at vi får udlejet så meget som overhovedet muligt, tør vi ikke garantere herfor.

Beløbet for banelejen deles med det antal spillere, der skal benytte banen og opkrævning af baneleje opkræves normalt hos hver spiller. Derfor skal information om alle spillere oplyses.

Adgang til hallen (via nyetableret dørstyringssystem):

• Er du medlem af Nykøbing F. Tennisklub, åbnes der adgang til hallen med din personlige kode og app.
  • Er du ikke medlem, vil du blive registreret og få tildelt en personlig kode til tastaturerne på dørene til klubhuset og døren til hallen. Koden er 6-cifret og der afsluttes med firkant.

Derfor er det vigtigt, at vi får oplyst for- og efternavn, mailadresse og mobilnummer på alle spillere, der er tilknyttet den pågældende bane i det ønskede tidsrum.

Betaling opkræves á 2 gange, pr. 19. september 2022 og 15. januar 2023, men vær opmærksom på, at tilmeldingen er gældende for hele sæsonen.

For at være med i den første fordeling skal tilmelding fremsendes senest 27. august 2022 til Ole R. Johansen, Benløv 6, 4800 Nykøbing F, telf. 30 34 10 62, gerne pr. mail, olerj@live.dk, med oplysninger om ønsket tid og alle spillernavne.

Tennishallen har 2 indendørsbaner

Bane 1 er længst væk fra omklædningsrummene, og har også påmalede badmintonbaner.
Bane 2 er tættest på omklædningsrummene, og er uden badmintonbaner.

Ekstra tilbud til medlemmer af tennisklubben
Hvis du er registreret med en fast tid i hele sæsonen, tilbyder NFT, at du kan leje en ledig bane for en medlemsrabatpris på 80 kr. pr. time. NB, for at booke skal du være logget ind.

Ungdom
Klubbens ungdomsmedlemmer kan fortsætte tennistræningen indendørs. Der skal ikke købes banetimer, da klubben reserverer de nødvendige timer til træningen. I stedet betales et træningsgebyr. Læs mere i menupunktet: "Ungdom" - "Træningstider inde - ungdom"

Fodtøj
Når du har besluttet dig for at spille indendørs tennis, skal du være opmærksom på, at banen (gulvet) helt naturligt er en hårdere overflade at spille på, end grus. For at undgå skader kan det derfor anbefales at benytte sko med en god affjedring i sålen, f.eks. løbesko.

Nykøbing F. Tenniscenter
Kringelborg Allé 5
4800 Nykøbing F.

Nykøbing F. Tenniscenter er en selvejende institution, der ejer tennishallen og klubhuset.
Aktiviteten består i udlejning af facilitererne til Nykøbing F. Tennisklub, der administrerer udlejningen af de 2 baner.

Bestyrelsen vælges af medlemmerne i
  • Nykøbing F. Tennisklub
  • Idestrup-Væggerløse Tennisklub
  • Samt af enkeltpersoner, der har betalt indskud