Vintertennis i hallen

Sæson 2021/2022
 
Faste timer

Den indendørs sæson starter mandag den 20. september 2021 og slutter søndag den 24. april 2022, i alt 31 uger.

Som sædvanligt vil vi forsøge at opfylde evt. ønske om samme tid som sidste år, men da det er afgørende for tennisklubbens økonomi, at vi får udlejet så meget som overhovedet muligt, tør vi ikke garantere herfor.

Beløbet for banelejen deles med det antal spillere, der skal benytte banen og opkrævning af baneleje opkræves normalt hos hver spiller. Derfor skal navn oplyses for alle spillere.

Betaling sker á 2 gange, pr. 20. september 2021 og 15. januar 2022, men vær opmærksom på, at tilmeldingen er gældende for hele sæsonen.                                                                       

For at være med i den første fordeling skal tilmelding fremsendes senest 28. august 2021 til Ole R. Johansen, Benløv 6, 4800 Nykøbing F, telf. 30 34 10 62, gerne pr. mail, olerj@live.dk, med oplysninger om ønsket tid, alle spillernavne samt, hvis der er spillere, der ikke før har spillet indendørs, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Bemærk i øvrigt, at hvis der er mere end 4 spillere og der ønskes ekstra nøgle(r) til disse, opkræves 150,- pr. ekstranøgle.

 


Bemærk, tennishallen har 2 indendørsbaner:

Bane 1 er længst væk fra omklædningsrummene, og har også påmalede badmintonbaner.
Bane 2 er tættest på omklædningsrummene, og er uden badmintonbaner.
  

Tilbud
Hvis man har booket en fast time for sæsonen, kan vi tilbyde rabatkuponer til brug for betaling af løse timer. Kuponerne købes med 4 stk. af gangen, gælder for betaling af en time og koster kr. 90,- pr. stk.
Henvendelse til Ole R. Johansen.

  

Løse timer
Både medlemmer og ikke-medlemmer kan leje en bane i tennishallen for 140 kr. pr. time

Under menupunktet "Indendørs tennis - se reservationer" kan du på forhånd se, om der er en ledig bane på det ønskede tidspunkt. 

Selve bookingen sker via SvømmeCenter Falster. Se Om klubben - Turister / gæster”.

 
Ungdom
Klubbens ungdomsmedlemmer kan fortsætte tennistræningen indendørs. Der skal ikke købes banetimer, da klubben reserverer de nødvendige timer til træningen. I stedet betales et træningsgebyr. Læs mere i menupunktet: "Ungdom - Træningstider inde - ungdom"

 

Fodtøj
Når du har besluttet dig for at spille indendørs tennis, skal du være opmærksom på, at banen (gulvet) helt naturligt er en hårdere overflade at spille på, end grus. For at undgå skader kan det derfor anbefales at benytte sko med en god affjedring i sålen, f.eks. løbesko.

Nykøbing F. Tenniscenter
Kringelborg Allé 5
4800 Nykøbing F.

 
  
Nykøbing F. Tenniscenter er en selvejende institution, der ejer tennishallen og klubhuset.
Aktiviteten består i udlejning af facilitererne til Nykøbing F. Tennisklub, der administrerer udlejningen af de 2 baner.
 
Bestyrelsen vælges af medlemmerne i
  • Nykøbing F. Tennisklub
  • Idestrup-Væggerløse Tennisklub
  • Samt af enkeltpersoner, der har betalt indskud