Indendørs tennis

Tennishallen er nabo til SvømmeCenter Falster og har 2 indendørsbaner:
Bane 1 er længst væk fra omklædningsrummene, og har også påmalede badmintonbaner.
Bane 2 er tættest på omklædningsrummene, og er uden badmintonbaner.

Sommertennis i hallen
Gælder i perioden, hvor udendørsbanerne er åbne for spil

Det kan være, at det udendørs spil må aflyses på grund af blæst og regn.
Så kan du i stedet leje en bane i tennishallen for 90 kr. pr. time.

Under menupunktet "Banebooking – indendørs baner" kan man på forhånd se, om der er en ledig bane på det ønskede tidspunkt. Dette fordi man ikke behøver at være medlem/logget ind for at se reservationen.

Selve bookingen sker via SvømmeCenter Falster. Se Om klubben - Turister / gæster”.

Vintertennis i hallen - sæson 2018/2019

Faste timer

Den indendørs sæson starter mandag den 17. september 2018 og slutter søndag den 28. april 2019, i alt 32 uger.

Som sædvanligt vil vi forsøge at opfylde evt. ønske om samme tid som sidste år, men da det er afgørende for tennisklubbens økonomi, at vi får udlejet så meget som overhovedet muligt, tør vi ikke garantere herfor.

Prisoversigt:

Beløbet for banelejen deles med det antal spillere, der skal benytte banen og opkrævning af baneleje kan deles mellem alle spillerne, hvis ønskeligt. Bemærk dog, at navne skal oplyses for alle spillere.

Betaling sker á 2 gange, pr. 17. september 2018 og 15. januar 2019, men vær opmærksom på, at tilmeldingen er gældende for hele sæsonen.

For at være med i den første fordeling skal tilmelding fremsendes senest 20. august 2018 til
Ole R. Johansen, Benløv 6, 4800 Nykøbing F, telf. 54 85 26 64, gerne pr. mail, olerj@live.dk,
med oplysninger om ønsket tid, alle spillernavne samt, hvis der er spillere, der ikke før har spillet indendørs, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Hvis der er mere end 4 spillere, og der ønskes ekstra nøgle(r) til disse, opkræves 150 kr. pr. ekstranøgle.

Tilbud
Hvis man har booket en fast time for sæsonen, kan vi tilbyde rabatkuponer til brug for betaling af løse timer. Kuponerne købes med 4 stk. af gangen, gælder for betaling af en time og koster kr. 90,- pr. stk.
Henvendelse til Ole R. Johansen.

Løse timer
Du kan leje en bane i tennishallen for 140 kr. pr. time.

Ungdom
Klubbens ungdomsspillere kan også fortsætte tennistræningen indendørs. De skal ikke købe banetimer, da klubben reserverer de nødvendige timer til træningen. Det enkelte ungdomsmedlem betaler i stedet et indendørs kontingent til tennisklubben. Læs mere i menupunktet: "Ungdom - Træningstider inde - ungdom"

Fodtøj
Når du har besluttet dig for at spille indendørs tennis, skal du være opmærksom på, at banen (gulvet) helt naturligt er en hårdere overflade at spille på, end grus. For at undgå skader kan det derfor anbefales at benytte sko med en god affjedring i sålen, f.eks. løbesko.

Nykøbing F. Tenniscenter
Kringelborg Allé 5
4800 Nykøbing F.

Nykøbing F. Tenniscenter er en selvejende institution, der ejer tennishallen og klubhuset.
Aktiviteten består i udlejning af faciliteterne til Nykøbing F. Tennisklub

Bestyrelsen vælges af medlemmerne i
  • Nykøbing F. Tennisklub
  • Idestrup-Væggerløse Tennisklub