Banepleje

Vi har nogle rigtig gode baner i NFT. Dette er dog ingen selvfølge, men et resultat af en god og regelmæssig pleje.
Det er vigtigt, at alle medlemmer medvirker til at sikre en fortsat god banestandard ved at følge nogle simple regler:

Før spil:

• Brug kun tennissko. Absolut ikke løbesko med kraftige riller, da de pløjer banerne op.
  • Hvis banen er tør, skal den vandes.
  • Fej linierne, hvis det er nødvendigt

Efter spil:

• Træd opståede huller ned, og planer ujævnheder på banen med en træskraber
  • Fej banen med det brede slæbenet. Fej helt ud til hegnet
  • Sådan fejes banen:

Nøgle til tennisbanerne:

For at forebygge hærværk er dørene til tennisbanerne aflåst, og der kan kun opnås adgang med en aktiveret nøgle.
Alle seniormedlemmer kan få en aktiveret chip-nøgle udleveret, når indmeldelsesgebyr og kontingent er registreret. Indmeldelsesgebyret for seniorer dækker bl.a. udlevering af en aktiveret nøgle.

Der er adgang til baner og baderum i tidsrummet 06.30 og 23.00 - i øvrigt tilpasset de enkelte kontingenttyper.
Husk at lukke dørene, når du forlader baner og klubhus.

Pas på - vandet på banerne kan ikke drikkes

Vandet i hanerne på banerne kommer fra en opsamlingsbeholder, og det kan derfor være sundhedsskadeligt at drikke. Fyld din drikkedunk i klubhuset - her kommer vandet direkte fra vandværket.

Husk at vande

Husk at feje efter spillet