Sydhavstouren

Senior-holdturnering for alle tennisklubber på Lolland-Falster

Så er indendørssæsonen for holdturneringen igang!

Den overvældende tilmelding har gjort det nødvendigt at opdele de tilmeldte hold i 3 grupperinger - én dame-række og to herre-rækker - og hvor gruppeinddelingerne er foretaget på baggrund af skønnet niveau.

Herunder finder du og dit hold den pulje i er blevet tildelt - og dermed også de modstandere i skal møde henover sæsonen.

Gruppe A (Herre) Gruppe B (Herre) Gruppe C (Dame)
[NAK] Team Stardust [NYK] The Flying Aces [NYK] De Grå Damer
[NYK] 2 Many McEnroe's [NAK] Fusionsholdet [MAR] Maribo 3
[NYK] 60+ [MAR] Maribo 2 [NAK] The Slicing Chicks
[MAR] Maribo 1 [NAK] La'and

Runder og kampdatoer:

Holdkampene afvikles efter alle-mod-alle princippet, hvilket resulterer i 3 overordnede runder fordelt henover sæsonen.

Særligt for damerækken

I damerækken (der kun består af 3 hold), mødes man både ude og hjemme. Hvert hold i damerækken får derfor én runde hvor holdet skal have afviklet 2 kampe.

Runde Runde 1 Runde 2 Runde 3
Damehold med 2 kampe i runden Maribo 3 The Slicing Chicks De Grå Damer
Runden starter 01. November 2021 03. Januar 2022 14. Februar 2022
Forhåndsreserverede spilledatoer se kampprogram se kampprogram se kampprogram
Deadline for runde (Terminsdato) 02. Januar 2022 13. Februar 2022 27. Marts 2022

Kampene i hver runde skal spilles indenfor rundens start- og slutdato (terminsdato).

For at lette koordineringen har turneringsudvalget fra starten af forhåndsreserveret banekapacitet i de respektive haller på tidspunkterne angivet i kampprogrammet nedenfor.

Anbefalingen er derfor så vidt muligt at holde sig til de udmeldte spilledatoer, da det vil lette den administrative byrde for såvel holdkaptajner som turneringsledelse med at finde alternative spilledatoer og ledig halkapacitet.

Sæsonfinaler

De to bedst placerede hold fra hver række kvalificerer sig til Sæsonfinalen, hvor guld- og sølv-medaljer skal fordeles.

Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen: Søndag, d. 3. april 2022.

Udover en række forhåbentlig seværdige kampe, vil finaledagen også byde på præmieoverrækkelse samt vådt og tørt til de fremmødte uanset om man er deltager på banen eller tennisinteresseret tilskuer.