Slet en eksisterende bane-reservation

Annullering af en tidligere oprettet bane-reservation kan ske ved at følge nedenstående punkter:

  1. Vælg punktet Mine Reservationer under knappen med dit navn (i menulinien øverst til højre på siden)

    Du bliver nu præsenteret for en liste af alle dine aktive reservationer og tilmeldinger, og herfra kan du administrere din aktuelle tilmeldingsstatus for dine enkelte arrangementer.

  2. Vælg den ønskede reservation og tryk på knappen Afmeld (bekræft om nødvendigt handlingen)
    Drejer reservationen sig om en normal bane-reservation, vil hele bane-reservationen blive annulleret og de øvrige deltagere vil automatisk få tilsendt en mail med besked om annulleringen.