Seniorsamling (kamptræning for turneringsspillere)

Til 2021-sæsonen skifter "Veteran 40+ Herreholdet" - samt den tilknyttede ugentlige træningssession - navn, men formål, tid og sted forbliver uændret.

Da klubben ikke har været i stand til at stille med nødvendige tovholdere/holdkaptajner for hverken et senior og/eller veteranhold, så har formanden udtrykt ønske om at den ugentlige træning skifter navn for derved at signalere holdets aktuelle ambitioner.

Fremover er der derfor "Seniorsamling" torsdage fra 18:30 og frem, hvor seniorer med ambitioner om turneringstennis kan samles og spille.

Det tidligere veteranholds bedrifter

Holdet var sidst repræsenteret i den nyligt oprettede Veteran Herre-række under Tennis Øst, der er det nye samarbejde mellem København og Sjællands tennisklubber (SLTU og KTU).

Er du også interesseret i veteran-tennis og ønsker du at blive en del af holdet, så tøv ikke med at tage kontakt til Brian Skat Christensen.

Socialt arrangement: Intern Veteran Herre Cup og efterfølgende grillhygge

Herreholdets grillarrangementet løb i 2019 af stablen den 3. august, hvor arrangementet lagde ud med en cup-turnering med bonusrunde. Efterfølgende var der social hygge med dejlig grill mad under åben himmel akkompagneret af Danni's en-mands hær af et orkester...super hyggeligt!

Aktuel stilling i Veteran 40+ herrehold - Serie 2 - Pulje 2

Socialt arrangement: Intern Senior Herre Cup

I sæson '17, blev der som led i et socialt arrangement for alle herre holdets deltagere + påhæng, afholdt en mini-turnering. Turneringen blev afviklet som en cup turnering med indledende gruppespil.

Efter en række spændende og hektiske timers spil kunne holdets kaptajn Brian Skat Christensen - ikke overraskende - kåres som holdets ubestridte mester.

Alt i alt et meget vellykket arrangement med efterfølgende grill-buffet og socialt samvær.