Veteran (+40) Herreholdet

Nykøbing F. Tennisklubs senior hold stiller til denne sæson op i den nyligt oprettede Veteran Herre-række under Tennis East, der er det nye samarbejde mellem København og Sjællands tennisklubber (SLTU og KTU).

Så snart kampprogrammet kendes vil det blive offentliggjort her på siden

Er du interesseret i veteran-tennis og ønsker du at blive en del af holdet, så tøv ikke med at tage kontakt til holdkaptajn Brian Skat Christensen.

Socialt arrangement: Intern Senior Herre Cup

Forrige sæson (2017), blev der som led i et socialt arrangement for alle herre holdets deltagere + påhæng, afholdt en mini-turnering. Turneringen blev afviklet som en cup turnering med indledende gruppespil.

Efter en række spændende og hektiske timers spil kunne holdets kaptajn Brian Skat Christensen - ikke overraskende - kåres som holdets ubestridte mester.

Alt i alt et meget vellykket arrangement med efterfølgende grill-buffet og socialt samvær.

Holdets opslagstavle

Der er ingen opslag endnu