Veteran (+40) Herreholdet

Nykøbing F. Tennisklubs senior hold stiller til denne sæson op i den nyligt oprettede Veteran Herre-række under Tennis Øst, der er det nye samarbejde mellem København og Sjællands tennisklubber (SLTU og KTU).

Er du interesseret i veteran-tennis og ønsker du at blive en del af holdet, så tøv ikke med at tage kontakt til holdkaptajn Brian Skat Christensen.

Socialt arrangement: Intern Senior Herre Cup og efterfølgende grillhygge

Leon har sat sig i spidsen for igen i denne sæson at få stablet et socialt grill-arrangement på benene for deltagerne på Veteran-holdet.

Mere information følger snarest, når aftaler med klubbens bestyrelse er i hus og vi kan disponere over klubhuset til en hyggelig aften...

Aktuel stilling i Veteran 40+ herrehold - Serie 2 - Pulje 2

Socialt arrangement: Intern Senior Herre Cup

I sæson '17, blev der som led i et socialt arrangement for alle herre holdets deltagere + påhæng, afholdt en mini-turnering. Turneringen blev afviklet som en cup turnering med indledende gruppespil.

Efter en række spændende og hektiske timers spil kunne holdets kaptajn Brian Skat Christensen - ikke overraskende - kåres som holdets ubestridte mester.

Alt i alt et meget vellykket arrangement med efterfølgende grill-buffet og socialt samvær.

Holdets opslagstavle

Der er ingen opslag endnu