Seniorsamling (kamptræning for turneringsspillere)

 

"Seniorsamling" foegår i 2022 udendørs-sæsonen tirsdage fra 18:00 og frem, hvor seniorer med ambitioner om turneringstennis kan samles og spille.

For de ekstra motiverede, vil der også være mulighed for at samles torsdage, og tilmelding sker på samme vis som om tirsdagen - dog sørger spillerne selv for indbyrdes at få booket de nødvendige baner til torsdagstræningen.


Det tidligere veteranholds bedrifter

Holdet var sidst repræsenteret i den nyligt oprettede Veteran Herre-række under Tennis Øst, der er det nye samarbejde mellem København og Sjællands tennisklubber (SLTU og KTU). 

Er du også interesseret i veteran-tennis og ønsker du at blive en del af holdet, så tøv ikke med at tage kontakt til Brian Skat Christensen. 


Socialt arrangement: Intern Veteran Herre Cup og efterfølgende grillhygge

Herreholdets grillarrangementet løb i 2019 af stablen den 3. august, hvor arrangementet lagde ud med en cup-turnering med bonusrunde. Efterfølgende var der social hygge med dejlig grill mad under åben himmel akkompagneret af Danni's en-mands hær af et orkester...super hyggeligt! 

Socialt arrangement: Intern Senior Herre Cup

I sæson '17, blev der som led i et socialt arrangement for alle herre holdets deltagere + påhæng, afholdt en mini-turnering. Turneringen blev afviklet som en cup turnering med indledende gruppespil.

Efter en række spændende og hektiske timers spil kunne holdets kaptajn Brian Skat Christensen - ikke overraskende - kåres som holdets ubestridte mester.

Alt i alt et meget vellykket arrangement med efterfølgende grill-buffet og socialt samvær.