Turister / gæster

Nykøbing F. Tennisklub tilbyder tennis- op padelspil på alle ugens dage:

Gå ind på menupunktet ”Book en bane” og vælg, på hvilken bane du vil spille og foretag herefter din booking. Klubhus og baner er aflåst. Når en bane bookes og betales, oplyses en 6-cifret adgangskode, som indtastes på panelet på døren efterfulgt af firkant.

I prisen er inkluderet evt. lån af ketsjere/bats og bolde. Tennisketsjere og bolde findes i kassen i klublokalet og padelbats og bolde i kassen på padelbanen. Husk blot at leveret det lånte tilbage i kassen.

Gæstespillere i følgeskab med et klubmedlem
Medlemmer af NFT har mulighed for at invitere en gæst til spil på vore baner et par gange om året.
Bemærk, at medlemskab af en anden klub IKKE giver adgang til at spille på Nykøbing F. Tennisklub´s baner sammen med klubbens medlemmer.

Tourists

Nykøbing F. Tennisklub welcomes you to our town.

You can rent a court online: Open the menu - choose ”Book en bane” and choose what kind of court you want to rent. Choose date and time. Book the court and pay with your VISA/MasterCard.

The clubroom and courts are locked. When you have booked a court, you will receive a 6-digit code, which you use on the panel by the door followed by a #.

Included in the rent is rackets and balls. Tennis rackets and balls are in a box in the club room. Padel rackets and balls are in the box next to the Padel court. Remember to hand in the things you rent.

Touristen

Nykøbing F. Tennisklub bietet Ihnen willkommen in unserer Stadt.

Ein Platz kann online gemietet werden. In Menüpunkt wählen Sie ”Book en bane” und wählen Sie danach welchen Platz Sie leihen wollen. Wähl Datum und Zeit und Buch einen Platz und zahlen Sie mit VISA/Mastercard.

Der Klubraum und die Plätze sind abgeschlossen. Nach der Buchung und Zahlung gemacht ist, bekommen Sie einen 6-stellligen Kode. Diesen muss auf den Tafeln neben die Tür zum Klubraum oder Platz verwendet worden, nachgefolgt von ein #.

Im Preis ist einbegriffen Schläger und Bälle. Tennis Schläger und Bälle befinden sich in einer Box im Klubraum. Die Padel Schläger und Bälle befinden sich in einer Box beim Padel Platz. Denken Sie nur daran, dass das Geliehene wieder in der Box geliefert wird.