Turister / gæster

Nykøbing F. Tennisklub byder velkommen til byen

Det er muligt at spille tennis alle ugens dage i tidsrummet fra kl. 6.30-23.00.

Reservation af baner sker ved kontakt til vores nabo SvømmeCenter Falster, Kringelborg Allé 3,
tlf. 54 73 15 45 i receptionens åbningstid fra kl. 6.30 til ca. 16.30.

Pris for 1 times baneleje
Udendørs bane 75,00 kr.
Indendørs bane i sommersæsonen 90,00 kr.
Indendørs bane i vintersæsonen 140,00 kr.

I prisen er inkluderet evt. lån af ketsjere. Har du ikke egne bolde, kan der lånes gratis fra kassen i klublokalet med teksten "Brugte bolde til fri afbenyttelse".

Banerne er aflåst. Når en bane bookes udleveres en nøgle, mod betaling af depositum på 200,00 kr. Nøglen skal returneres straks efter brug, og hvor dette ikke er i Svømmecentrets åbningstid, må det ske senest dagen efter.

Gæstespillere i følgeskab med et klubmedlem
Medlemmer af NFT har mulighed for at invitere en gæst til spil på vore baner et par gange om året.
Bemærk, at medlemskab af en anden klub IKKE giver adgang til at spille jævnligt på Nykøbing F. Tennisklub´s baner sammen med klubbens medlemmer.

Tourists

Nykøbing F. Tennisklub welcomes you to our town.
It is possible to play tennis on our courts every day from 6.30 a.m. to 11 p.m.

Rent of courts: Please contact our neighbour SvømmeCenter Falster, Kringelborg Allé 3,
telefon 54 73 15 45 from 6.30 a.m. to 16.30 p.m.

Price for 1 hour tennisplay
Court outside 75 DKK or 10 €
Court inside in the tennishall during sommerseason 90 DKK or 12 €
Court inside in the tennishall during winterseason 140 DKK or 19 €

Rent of rackets is included. When needed, you can find tennisballs in a box in the clubroom.

The courts are normally closed. When you rent a court, you get a key against a deposit of 200 DKK or 25 €. This key has to be returned immediately after the game or when the swimmingcenter is closed, the day after as soon as possible.

Touristen

Nykøbing F. Tennisklub bietet Ihnen willkommen in unserer Stadt.
Es ist möglich alle tage von 06.30 Uhr bis 23.00 Uhr Tennis bei uns zu spielen.

Reservierung von Tennisplatz: Bitte kontakten Sie unseren Nachbar SvømmeCenter Falster, Kringelborg Allé 3, tlf. 54 73 15 45 zwischen 6.30 Uhr und 16.30 Uhr.

Preis für 1 Stunde tennis spielen
Auf ein Tennisplatz draussen 75 DKK oder 10 €
Auf ein Tennisplatz in der Halle im Sommer 90 DKK oder 12 €
Auf ein Tennisplatz in der Halle im Winters 140 DKK oder 19 €

Einschliesslich der kosten ist die Miete von Schläger.
Wenn es nötig ist, können Sie Tennisballen im Klublokale finden.

Die Tennisbahnen sind normalerweise geschlossen. Wenn Sie eine Bahne mieten, bekommen Sie ein Schlüssel gegen 200 kr. oder 25 € Pfand. Die Schlüssel muss nach der Stunde gerade wieder abgeliefert worden. Wenn dass Svømmecenter dann geschlossen ist, dann muss der Schlüssel spätest den nächsten Tag früh abgeliefert worden.