Turister / gæster

Nykøbing F. Tennisklub byder velkommen til byen

Det er muligt at spille tennis alle ugens dage i tidsrummet fra kl. 6.30-23.00.

Reservation af baner sker ved kontakt til vores nabo SvømmeCenter Falster, Kringelborg Allé 3,
tlf. 54 73 15 45 i receptionens åbningstid fra kl. 6.30 til ca. 16.30.

Pris for 1 times baneleje
Udendørs bane 75,00 kr.
Indendørs bane i sommersæsonen 90,00 kr.
Indendørs bane i vintersæsonen 140,00 kr.

I prisen er inkluderet evt. lån af ketsjere. Har du ikke egne bolde, kan der lånes gratis fra kassen i klublokalet med teksten "Brugte bolde til fri afbenyttelse".

Banerne er aflåst. Når en bane bookes udleveres en nøgle, mod betaling af depositum på 200,00 kr. Nøglen skal returneres straks efter brug, og hvor dette ikke er i Svømmecentrets åbningstid, må det ske senest dagen efter.

Gæstespillere i følgeskab med et klubmedlem
Medlemmer af NFT har mulighed for at invitere en gæst til spil på vore baner et par gange om året.
Bemærk, at medlemskab af en anden klub IKKE giver adgang til at spille jævnligt på Nykøbing F. Tennisklub´s baner sammen med klubbens medlemmer.

Tourists

Nykøbing F. Tennisklub welcomes you to our town.
It is possible to play tennis on our courts every day from 6.30 a.m. to 11 p.m.

Rent of courts: Please contact our neighbour SvømmeCenter Falster, Kringelborg Allé 3,
telefon 54 73 15 45 from 6.30 a.m. to 16.30 p.m.

Price 75 kr. or 10 € for 1 hours game. Rent of rackets is included.
When needed, you can find tennisballs in a box in the clubroom.

The courts are normally closed. When you rent a court, you get a key against a deposit of 200 kr. or 25 euro. This key has to be returned immediately after the game or when the swimmingcenter is closed, the day after as soon as possible.

If it is raining you can book a court in the hall for 90 kr. for 1 hour.

Touristen

Nykøbing F. Tennisklub bietet Ihnen willkommen in unserer Stadt.
Es ist möglich alle tage von 06.30 Uhr bis 23.00 Uhr Tennis bei uns zu spielen.

Reservierung von Tennisbahnen: Bitte kontakten Sie unseren Nachbar SvømmeCenter Falster, Kringelborg Allé 3, tlf. 54 73 15 45 zwischen 6.30 Uhr und 16.30 Uhr.

Preis 75 kr. oder 10 € für 1 Stunde. Einschliesslich der kosten ist die Miete von Schläger.
Wenn is nötig ist, können Sie Tennisballen im klublokale finden.

Die Tennisbahnen sind normalerweise geschlossen. Wenn Sie eine Bahne mieten, bekommen Sie ein Schlüssel gegen 200 kr. oder 25 Euro Pfand. Die Schlüssel muss nach der Stunde gerade wieder abgeliefert worden. Wenn dass Svømmecenter dann geschlossen ist, dann muss der Schlüssel spätest den nächsten Tag früh abgeliefert worden.

Wenn es regnet
können Sie ein Tennisbahn drinnen im Tennishallen buchen - 90 kr. für 1 Stunde.