Rengøring af klubhus

Rengøring i bade- og toiletfaciliteter varetages fremover af eksternt rengøringsselskab, mens det øvrige areal serviceres af klubben selv, som sørger for, at der er sæbe, håndklæde, toiletpapir m.m. Sig endelig til, hvis du synes, at der mangler noget.

Hvis du synes, at gang og klubområdet trænger til lidt rengøring, så tag kosten. Og hvis du synes, at du vil gøre lidt mere, så er der støvsuger i skabet i gangtoilettet.

Brug af køkkenet og dets faciliteter kan som altid benyttes af klubbens medlemmer, men hører ikke med i den ugentlige rengøring. Derfor skal du selv vaske op, hvis du har brugt noget service. Ligeledes kan du, hvis du har lyst, lave en kop kaffe eller te. Der står tebreve, kaffebønner og filtre i skabet ovenover, men også her skal du selv rydde op efter dig.