Fuldt udbytte af første holdkampsweekend (indendørs)

5. november 2023 18:17 , af René Svendsen

Weekenden i uge 44 bød på ikke mindre end 3 Tennis Øst-holdkampe for klubbens turneringshold, og bedre start på indendørssæsonen kunne vi ikke ønske os.

Fredag tog vores Senior Mix hold til Farum Tennishal, hvor vi havde en god og fair spillet dyst mod Ledøje-Smørum's hold - en dyst der først blev afgjort sent fredag aften, hvor Nykøbing trak det længste strå i de 2 afgørende doubler efter at de 4 singler var endt uafgjort med 2 sejre til hvert hold.

Lørdag fik vores juniorhold i U12-rækken desværre ikke mulighed for at vise sine færdigheder frem, da modstanderholdet Solrød ikke kunne stille hold og derfor trak sig kort før kampen. Det skulle dog ikke forhindre U12-holdet i fortsat at mødes og få holdt kampformen vedlige - så lørdag eftermiddag fik både holddeltagere og forældre sved på panden da en impulsiv intern hyggeturnering blev arrangeret i stedet. 

Søndag var det så U18-holdet der indtog Nykøbing F. Tenniscenter, og her sikrede vores stærke mandskab "fuld plade", da de efter en velspillet kamp mod Karslunde kunne notere sig for alle 6 vundne kampe (og dermed ingen nederlag).

Alt i alt en rigtig flot tennisweekend for vores turneringshold:

  • Senior Mix:  
    • Ledøje Smørum - Nykøbing F.: 2 - 4
  • U18:
    • Nykøbing F. - Karslunde: 6 - 0
  • U12:
    • Nykøbing F. - Solrød: 6 - 0 (walkover)

Stemningsbilledet er fra U12'ernes hyggeturnering, der blev afholdt i fraværet af Solrøds U12-hold.

Vedhæftede filer