Senior klubmesterskab 2021

Igen i år vil klubmesterskabskampene blive spillet i ugerne op til finale dagen, hvor deltagerne skal kunne afse tid til selv at få arrangeret og afviklet de indledende runder i ugerne op til finaledagen (uge 32, 33 og 34).

Kampene spilles bedst af 3 sæt, hvor 3. sæt kan afvikles som super tie break til 10.

Klubmesterskabet er åbent for alle fuldtids-seniorer samt ungseniorer (18 - 25 år).

Man kan tilmelde sig følgende 3 rækker:

• Herresingle
  • Damesingle
  • Double (valgfri konstellation - Dame / Herre / Mix)

Turneringsplanen med alle resultater for årets klubmesterskab kan findes ved at klikke på linket Resultater - Klubmesterskaber i menuen til højre.

For alle 3 rækker gælder det at finalerne afvikles:

Søndag, d. 29 august fra kl. 10

Deltager du i årets klubmesterskab, så husk følgende:

1. Orientér dig løbende på Resultatsiden hvor du kan se hvem du skal spille med/mod.
  2. Tag hurtigst mulig kontakt til din(e) modstander(e) og få aftalt kampdato.
  3. Straks efter afvikling af indledende kampe, indrapporteres kampresultatet op "opslagstavlen" herunder.

Vi ønsker alle god fornøjelse

Ole og Dennis

Indbydelse: Klubmesterskab