Velkommen til Nykøbing F. Tennisklubs hjemmeside 


Her kan du finde stort set alle relevante oplysninger om vor tennisklub ved at bevæge dig gennem menupunkterne.

Klubben har i dag hjemme på Kringelborg Allé 5, hvortil vi flyttede i 2012 fra vore gamle baner ved åen. Vi råder over 7 særdeles velanlagte grusbaner og klubhus i forbindelse med tennishallen.

Vi har desuden tilgang til tennishallen, som indeholder to tennisbaner med hartcourt spilleflade. Og så naturligvis omklædnings- og badefaciliteter. Om indendørs tennis, se under menupunktet Indendørs tennis.

Hvis du som seniorspiller er interesseret i at prøve tennisspillet, så mød op til vor klubaften hver onsdag. Få flere informationer her.

Som ungdomsspiller kan du finde oplysninger om træning og træningstider her. Som nyt medlem møder du op til den gruppe, som du aldersmæssigt og spillemæssigt hører til og får mere information hos træneren.

Sådan bliver du tilmeldt tennis


Sommertennis på de 7 udendørs baner
(april - september måned)

Du skal være medlem af klubben for at spillle


Vintertennis indendørs i hallen
(september - april måned)

Turister / gæster Læs mere her

  

Tourists      Read more here

  

Touristen    Lesen Sie hier weiter

  

Toeristen    Lees hier (engels of duits)

03.05.2020 Kære ungdomsspillere og forældre

 

Vi glæder os over, at vi igen kan tilbyde træning for ungdommen.

For at kunne overholde de sundhedsmæssige retningslinjer kommer det til at foregå i hold a tre spillere og en træner. Alle spillere tilbydes en træningstime om ugen. Det kan være, at I kommer til at savne jeres holdkammerater, men det positive er, at der bliver tale om mindre hold med mulighed for mere intens teknisk træning og fokus på den enkelte.

Vi vil gerne opfordre til at de små hold også aftaler at kunne mødes på andre tidspunkter end lige til træningen. Tennis lærer man allerbedst ved at spille det😊 Så kom ud og brug vores flotte anlæg og øv dig/jer på det, I lærer til træningen.

 Normalt er det muligt som medlem at invitere en gæst med 1-2 gange. Men som noget særligt i denne periode vil vi gerne tilbyde at forældre/papforældre/bedsteforældre tager med ungdomsspillerne ud og får øvet noget tennis foreløbig et ubegrænset antal gange. En god mulighed for at være sammen med sit barn og også selv få prøvet kræfter med tennis.

 Vi håber med dette tilbud, at der kan komme liv og glade dage på banerne, og at I kommer ud og øver jer. Når restriktionene forhåbentlig bliver færre, vil vi invitere til mere fællestræning og spil på tværs af ungdomsspillerne.

Banen skal bookes på hjemmesiden. Er man medlem har man fået et login. Som spiller 2 sætter I kryds i forælder. Hvis ungdomsspilleren ikke har en nøgle kan I skrive til Ole Johansen, formand for tennisklubben.

I har næsten lige fået en regning ud på 400 kr. Det er det almindelig abonnement til tennisklubben og betyder, at man er medlem et helt år, og kan spille på banerne, når man vil. Det betyder også at man kan melde sig til sommer- og vintertræning. Det skal man dog betale ekstra for. Der er endnu ikke sendt regning ud for træningen, fordi vi ville se, hvordan tingene udviklede sig.

Udendørs træning koster 300 kr. Vi sender først regningen på træningen, når vi ved, at I ønsker træning.

For at kunne danne hold vil jeg gerne være sikker på, om I ønsker træning. Vi deler holdene op, så de passer i niveau og kendskab til hinanden. Vi kender efterhånden begge dele ret godt😊

Tilbagemeding skal ske til mig - senest lørdag den 9. maj kl 24.00.

 

Mange hilsner

Johanne 

koordinator for ungdommen