Træningstider udendørs - ungdom

Den normale holdtræning er delvist suspenderet pga. Corona. Kontakt Johanne (se nederst på siden) for nærmere info.

Træningen starter ultimo april og fortsætter frem til efteråret - kun afbrudt af folkeskolernes ferie/fridage. For at deltage i træningen, skal man betale kontingent for ”Ungdomsmedlemsskab med instruktion”.

Træningen er opdelt i følgende grupper efter alder og niveau:

• Hold 1   Begynder, ca. 5-11 år
  • Hold 2   Let øvede, ca. 8-14 år
  • Hold 3   Øvede, ca. 10-15 år
  • Hold 4   Meget øvede, ca. 13-18 år

Vintersæssonen sluttede brat og sommersæssonen er startet ud på en noget særpræget måde. I har virkelig vist tålmoldighed, og det er dejligt at se, at der er kommet gang i banerne og tennistræningen igen. Vi fortsætter de små hold efter sommerferien, og udvider stille og roligt, hvis der er flere, der ønsker at træne.

Vi har i bestyrelsen besluttet, at I ikke skal betale for træningen i denne sæsson (de 300 kr. som ellers tidligere annonceret). Så I kommer kun til at betale det almindelige medlemsskab, som I allerede har modtaget en faktura for.

Hyggeonsdage

VI holder "Hyggeonsdage" hver onsdag indtil udendørsæsonen slutter. Her kan ungdommen frit komme og spille skumtennis fra kl. 16-30-17-00.

Aflyst træning

Hvis der sker ændring i træningen eller den er aflyst, sender træneren en SMS, så du undgår at møde op i klubhuset, for bare at tage hjem igen med det samme. For at dette skal virke, kræver det, at ALLE HUSKER at tjekke, om deres telefonnummer og e-mail er korrekt og evt. ændre. Dette tjekkes på hjemmesiden ved at klikke på dit navn øverst til højre og vælge ”ændre indstillinger”.

Bemærk, vi følger folkeskolens ferier/fridage med træningsfri

Har du spørgsmål til træningen
er du velkommen til at kontakte Johanne Andersen, telefon 29 78 46 47

Har du lyst til at spille på hold og møde Sjællandske klubber,
kan du spørge din træner om mulighederne.

Hvem kan deltage

Ungdomstræningen er for ungdomsspillere, der er:

• Medlem af klubben og
  • Har betalt et ekstra tillæg for selve instruktionen

Læs om ungdomsmedlemsskab MED og UDEN instruktion

Tennis er også for unge spillere