Træningstider udendørs 2019 - ungdom

Træningen starter mandag den 29. april 2019 og fortsætter frem til efteråret - kun afbrudt af folkeskolernes ferie/fridage. For at deltage i træningen, skal man betale kontingent for ”Ungdomsmedlemsskab med instruktion”.

Træningen er opdelt i følgende grupper efter alder og niveau:

• Hold 1   Begynder, ca. 5-11 år
  • Hold 2   Let øvede, ca. 8-14 år
  • Hold 3   Øvede, ca. 10-15 år
  • Hold 4   Meget øvede, ca. 13-18 år

Hyggeonsdage

Hyggeonsdage finder sted hver den 1. onsdag i måneden. Det starter kl. 17.30 til senest 19.00, hvor vi holder nogle sociale aktiviteter for børnene, så de også lærer hinanden at kende udenfor banen.

Aflyst træning

Hvis der sker ændring i træningen eller den er aflyst, sender træneren en SMS, så du undgår at møde op i klubhuset, for bare at tage hjem igen med det samme. For at dette skal virke, kræver det, at ALLE HUSKER at tjekke, om deres telefonnummer og e-mail er korrekt og evt. ændre. Dette tjekkes på hjemmesiden ved at klikke på dit navn øverst til højre og vælge ”ændre indstillinger”.

Bemærk, vi følger folkeskolens ferier/fridage med træningsfri

Har du spørgsmål til træningen er du velkommen til at sende en mail til Dennis Erstrup.

Har du lyst til at spille på hold og møde Sjællandske klubber, kan du spørge din træner om mulighederne.

Hvem kan deltage

Ungdomstræningen er for ungdomsspillere, der er:

• Medlem af klubben og
  • Har betalt et ekstra tillæg for selve instruktionen

Læs om ungdomsmedlemsskab MED og UDEN instruktion