Ungdomstræning, udendørs 2021

Træningen starter mandag den 19. april og fortsætter frem til efteråret - kun afbrudt af folkeskolernes ferie/fridage. For at deltage i træningen, skal man betale kontingent for ”Ungdomsmedlemsskab med instruktion”.

Træningen er opdelt i grupper efter alder og niveau. Bemærk: Aldersangivelserne er kun retningsgivende. Hvis du er i tvivl om hvilket hold, det vil være bedst for dig at starte på, kan du kontakte Allan Redlich på tlf. 72 68 67 79 eller mail: allan@redlich.dk

• Hold 1   Begynder, ca. 5-11 år
  • Hold 2   Let øvede, ca. 8-14 år
  • Hold 3   Øvede, ca. 10-15 år
  • Hold 4   Meget øvede, ca. 13-18 år

Træningstider efter sommerferien

Træningen starter op igen i uge 32, dvs. fra mandag d. 9/8. Det er vigtigt, at I læser denne tekst grundigt, da det har været nødvendigt at ændre dage og tidspunkter.

• U-10 (hold 1) træner mandag og onsdag fra kl. 16-17. Silje er træner.
  • U-12 og U-14 (hold 2A, 2B og 2C) træner mandag og onsdag fra kl. 15.45-17.15 (de 3 hold slås sammen til 1 stort). Daniel er træner, Mathias er hjælpetræner.
  • U-16 og U-18 (hold 3 og 4) træner mandag og onsdag fra kl. 17.15-18.45. Daniel er træner.

Aflyst træning

Hvis der sker ændring i træningen eller den er aflyst, sender træneren en SMS, så du undgår at møde op i klubhuset, for bare at tage hjem igen med det samme. For at dette skal virke, kræver det, at ALLE HUSKER at tjekke, om deres telefonnummer og e-mail er korrekt og evt. ændre. Tjek det her på hjemmesiden ved at klikke på dit navn øverst til højre og vælge ”ændre indstillinger”.

Hvis DU er forhindret i at deltage i træning, vil vi bede dig om at give besked til din træner senest en time før træningsstart.

Bemærk, vi følger folkeskolens ferier/fridage med træningsfri

Har du spørgsmål til træningen er du velkommen til at kontakte Morten Pape Nielsen på telefon 72 45 27 96.

Har du lyst til at spille på hold og møde Sjællandske klubber, kan du spørge din træner om mulighederne.

Hvem kan deltage

Ungdomstræningen er for ungdomsspillere, der er:

• Medlem af klubben og
  • Har betalt et ekstra tillæg for selve instruktionen

Læs om ungdomsmedlemsskab MED og UDEN instruktion

Tennis er også for unge spillere