Ungdomstræning, indendørs 2021/2022

Første træning er mandag den 20. september 2021

For at bibeholde ungdommens interesse for tennis og tilknytning til klubben, tilbyder NFT træningstimer indendørs i vinterhalvåret fra medio september til ultimo april, kun afbrudt af skolernes ferieperioder.

Tilmeldingen sker ved at bruge linkene til højre eller kontakte Morten Pape Nielsen, telefon 25 18 01 42 for at tilmelde eller stille spørgsmål.

Ved tilmeldingen vurderes det, hvilket hold, der passer bedst, set i forhold til alder, spilleniveau og plads på træningstimen. Husk, at pladserne fordeles efter først til mølle princippet.

Ligesom udendørs er træningen opdelt i følgende grupper:

Spilleplanen vil løbende blive vurderet i forhold til bl. a. antal tilmeldte og kan blive ændret hvis det bliver nødvendigt.

Priser for indendørs ungdomstræning:
Dækker perioden september til april

En gang om ugen koster kr. 400,- for hele sæsonen

To gange om ugen koster kr. 800,- for hele sæsonen

Bemærk, at du skal være medlem af tennisklubben for at kunne deltage i den indendørs træning.

Sådan bliver du tilmeldt:

Er du medlem af klubben, så brug linket herunder.
Det er tilstrækkeligt at oplyse dit navn og hvor mange gange om ugen, du vil træne.

Tilmelding til indendørs ungdomstræning

Er du ikke medlem, så brug linket herunder:

Jeg under 25 år og vil gerne indmeldes i klubben og deltage i indendørstræning