Holdtræning for Veteran (40+) holdet

24. juni 2020 11:31 , af René Svendsen

Torsdagstræningen for Veteran (40+) holdet fortsætter...

 

Nykøbing F. Tennisklub's veteran (40+) herrehold er i fuld gang med træningen, så formen kan holdes vedlige henover sommeren.

Alle med ambitioner om deltagelse i veteran holdturneringen er meget velkomne hver torsdag, når vi samles på bane 1 - 3 fra kl. 19 og frem. 

Vi har i tidligere sæsoner stillet med et rent herrehold, men mangler aktuelt en kapacitet der kan bestride titlen som Holdkaptajn. Det faktum sammenholdt med den generelle afmatning for turneringstennis grundet Corona epidemien har bevirket at vi i denne sæson ikke stiller med et hold i til veteran holdturneringen.

Du kan løbende følge holdet på vores Veteran (40+) holdside, hvor også tilmeldingen til hver enkelt torsdagstræning foregår (HUSK tilmelding, så vi ved hvem der dukker fra gang til gang).

Alle veteraner er velkomne

De seneste år har der generelt manglet kvindelig opbakning til holdet, og vi har derfor valgt at satse på et rent herrehold i holdturneringen.

Men har du som dame lyst til turneringstennis, så tøv ikke med at kigge forbi en torsdag, og mød holdet og se om du skal være dén der kan sætte gang i et veteran mix-hold.