2022-03-12 Husk indvielse af padelbanen 19/3

12. marts 2022 10:41 , af Erik Larsen

De sidste arbejder forventes færdig i næste uge og derfor inviterer vi til indvielse af banen lørdag d. 19. marts 2022 kl. 11.00.

Ud over selve indvielsen, hvor vi forsøger at få stablet en "opvisningskamp" på benene, vil der også være lidt godt for mave og gane. Når indvielsen er overstået, er banen klar til at blive taget i brug for vore medlemmer.

På vor hjemmeside vil der blive oprettet menuen "Book padelbane" hvor booking foregår på samme måde som for tennisbanernes vedkommende. Betingelserne for booking kommer til at stå på "Opret banereservation" under menuen "Vejledning" hvor også "padel regler" med praktiske oplysninger er at finde. Adgangen til banen sker med den sædvanlige magnetnøgle.

Selv om padelbanen er klar til brug, mangler vi "blot" at få ordnet omgivelserne, som ikke ser særlig indbydende ud i øjeblikket. Men så snart vejret og forholdene tillader det, vil området blive planeret og tilsået med græs, så vi igen får nogle pæne omgivelser.

Vi ønsker alle en rigtig god fornøjelse med denne nye aktivitet.

Hilsen Bestyrelsen