2021-11-01: Sydhavstouren er skudt igang!

1. november 2021 17:25 , af René Svendsen

Sydhavstouren er officielt i gang og turneringens hjemmeside er opdateret med relevant info vedr. puljeinddelinger, sæsonens kampe, reglementer og anden relevant info.

Sydhavstouren - Kampprogram og stillinger

Her til indendørssæsonen har interessen været ganske tilfredsstillende og det har derfor været muligt at oprette to niveau-delte herre-rækker og én dame-række med deltagelse fra:

• Maribo Tennis Club (3 hold)
  • Nakskov Tennisklub (4 hold)
  • Nykøbing F. Tennisklub (4 hold)

Der bliver med andre ord rig mulighed for tætte dyster på tværs af de tilmeldte klubber; en tak skal her lyde til både Nakskov og Nykøbing tennisklubber for at velvilligt at stille halkapacitet til rådighed for turneringen.

Er du nysgerrig på turneringsformen, så husk at Sydhavstouren går udendørs til april næste år, og det derfor allerede nu kan være en idé at række ud til dine medspillere så i kan have et hold klar til 2022-sæsonen.

Indendørssæsonen sluttes af med et brag af en Sæsonfinale søndag, d. 3. april 2022 i Nykøbing Tenniscenter, hvor guld/sølv medaljer skal fordeles i de 3 rækker.