2021-07-08 Klubmesterskab for seniorer 2021

8. juli 2021 13:03 , af Erik Larsen

Hermed inviteres til årets Klubmesterskab 2021 for klubbens seniorspillere (over 18 år).

Mesterskabet bliver afviklet med finalestævne Søndag d. 29. august 2021 fra kl. 10.00
og de indledende kampe, som aftales indbyrdes, i ugerne 32, 33 og 34

Mesterskaberne vil blive afviklet i 3 rækker:

• Herresingle
  • Damesingle
  • Double (herre, dame eller mix)

og det er muligt at stille op i flere rækker. Kampene afvikles som bedst af 3 sæt (i de indledende kampe, kan man dog, hvis der er enighed om det, afvikle 3. sæt som en matchtiebreak (til 10).

Sidste tilmelding lørdag den 7. august på klubbens hjemmeside under punktet Turneringer/klubmesterskab - eller på opslaget i klubhuset.

Turneringsplanen forventes klar i løbet af 9. august.

Vi satser på en stemningsfyldt og hyggelig finaledag, hvor i øvrigt også ungdomsmesterskaberne bliver afviklet, og håber på, at mange medlemmer og også gerne ikke medlemmer, vil finde vej til banerne, hvilket vil forøge stemningen og hyggen på dagen. Øl og vand kan som vanlig købes.

Og for at arrangementet i øvrigt skal få den ønskede/forventede succes, forventer vi naturligvis, at deltagerne i mesterskabet reserverer dagen, så alle finalekampe kan afvikles som planlagt.

Vi ønsker alle godfornøjelse
Ole og Dennis