2020-06-29 Omkældningsrummene må benyttes igen

28. juni 2020 16:56 , af Erik Larsen

I forbindelse med fase 3 i åbningen af Danmark, vurderede vi, at vi ikke umiddelbart havde ressourcer til følge anvisningerne for rengøring for at kunne åbne for omklædningsrummene. Vi nærede et håb om, at der snarligt kunne lempes for kravene, men det er ikke sket. Derfor har vi undersøgt muligheden for ekstern hjælp til den nødvendige rengøring og har nu fundet en acceptabel løsning, som vi økonomisk kan overkomme.

Fra på mandag d. 29. juni vil det igen være muligt at benytte faciliteterne, men stadig under hensyntagen til de almindelige retningslinier som at holde afstand, holde god hygiene, afspritte når nødvendigt, blive hjemme hvis tegn på sygdom og overholde forsamlingsforbudet, hvilket vil sige, at i herrernes omklædningsrum må der maksimalt befinde sig 12 personer og i damernes 10 personer.

Vi regner med, at alle er glade for ændringen og håber, at man vil overholde de givne anvisninger til gavn for os alle. Vis hensyn.

På bestyrelsens vegne,
Ole R. Johansen