2020-06-14 ungdomsspillere og forældre

14. juni 2020 17:35 , af Erik Larsen

Vintersæssonen sluttede brat og sommersæssonen er startet ud på en noget særpræget måde. I har virkelig vist tålmoldighed, og det er dejligt at se, at der er kommet gang i banerne og tennistræningen igen. Vi fortsætter de små hold indtil sommerferien, men udvider stille og roligt, hvis der er flere, der ønsker at træne med inden sommerferien.

Vi har i bestyrelsen besluttet, at I ikke skal betale for træningen i denne sæsson (de 300 kr. som ellers tidligere annonceret). Så I kommer kun til at betale det almindelige medlemsskab, som I allerede har modtaget en faktura for.

De næste fredage indtil sommerferien vil vi gerne tilbyde, at alle ungdomsspillerne på hold 2,3 og 4kan komme og spille med hinanden fra 16.30-18.00. Stine vil være til stede.

Og så vil vi, som noget nyt, gerne invitere til sommertennis for alle undgsomsspillerne. Også jer, der ikke lige nu er tilmeldt et hold. Klik på iInvitationen.

Mange hilnser
Johanne (ungdomskoordinator)