2020-03-14 Corona virus - Tennishallen lukker fra og med mandag den 16/3

14. marts 2020 18:01 , af Erik Larsen

Ingen er vel i tvivl om situationens alvor efter regeringens udspil. Og anbefalingen er for os helt utvetydig. Kulturinstitutioner, herunder fritidsinstitutioner og dermed sportsforeninger opfordres til at aflyse alle indendørs aktiviteter indtil 30. marts. Her til morgen har jeg fået mails fra DIF, DGI og DTF, der 100 % bakker op herom.

Derfor beslutter bestyrelsen, som ansvarlig ledelse, at aflyse al aktivitet i tennishallen fra på mandag og foreløbig frem til 30. marts. Indtil på mandag må det være op til jeres egen situation og samvittighed, om I vil aflyse. Til orientering kan oplyses, at ungdomstræningen allerede fra i dag er aflyst.

Vi beklager naturligvis dette tiltag, som vi mener, er helt nødvendigt. Vi følger situationen nøje og vil informere når det er nødvendigt.

På bestyrelsens vegne.
Ole R. Johansen