2020-01-16 Bestyrelsen orienterer

16. januar 2020 16:57 , af Erik Larsen

RENGØRING

Som man sikkert har bemærket eller hørt, er Ramez og Hanan pr. 31. december 2019 efter 3 år, stoppet med at rengøre i klubhuset. Fremover vil Marianne Rasmussen og Hanne Willert stå for denne rengøring, primært i toiletter og omklædningsrum. De første 14 dage har de brugt til at komme til bunds forskellige steder, specielt med en hård indsats i herreomklædningens bruseområde, hvilket har pyntet væsentligt.

Det er nemmere at holde rent end at gøre rent!

Da Marianne og Hanne nu har taget det store arbejde med en grundig rengøring, kan du som medlem gøre dit for at holde det pænt. Brug f. eks. skraberne i bruseområdet for at fjerne vand fra gulv og vægge og brug en klud for at tørre armaturerne af efter benyttelse. Så kan vi hele tiden have pæne og rene faciliteter. Det er hjælp til selvhjælp J

Men yderligere hjælp er nødvendig. Renholdelse af klublokale og gangareal overlader vi til jer medlemmer. Synes du, at der er lidt for mange nullermænd eller snavs, så brug kosten. Synes du, at der trænger lidt mere, står støvsugeren i skabet i gangtoilettet. Og synes du, at gulvet trænger til en gang vask, så hjælper Marianne eller Hanne dig garanteret med en spand vand.

Ved fælles hjælp, kan vi holde vore lokaler i en rigtig pæn stand.

VEDLIGEHOLDELSE

Tidens tand har naturligvis påvirket vores bygning. I forbindelse med udvidelsen af damernes omklædningsrum er tilbygningen naturligvis forsynet med nye facadeplader. Nu er tiden kommet til at forny pladerne på den gamle del af bygningen d.v.s. facaden, der vender over mod CELF. Der er bestilt håndværker til at udskifte pladerne. Samtidig bliver de to gamle vinduer i herrernes omklædningsrum udskiftet. Dette vil ske her i foråret.

Der er desuden truffet beslutning om at renovere herrernes omklædningsrum efter den gode erfaring med materialevalget i damernes. Dette vil lette det daglige rengøringsarbejde væsentligt, så området generelt vil være mere indbydende at se på. Da det ikke kan undgås, at omklædningsrummet vil blive lukket en periode, vil dette arbejde blive gennemført i løbet af udendørssæsonen, hvor det i højere grad er muligt at komme omklædt. Vi er sikre på, at der vil blive vist forståelse herfor.

Til slut ønsker vi jer en fortsat god indendørs sæson og ser frem til, at vi atter kan komme udendørs. Mere om dette senere.

Og så kan vi da lige oplyse, at årets generalforsamling er fast til d. 2 marts 2020. Indkaldelse hertil vil blive udsendt, når tid kommer, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Bestyrelsen 15.1.2020

Ole R. Johansen