2019-04-15 Færdigt arbejde - næsten

16. april 2019 18:13 , af Erik Larsen

I dagene 12.4. og 13.4.2019 mødtes ca. 35 flittige medlemmer i ca. 3 – 4 timer om dagen, til baneklargøring. Om fredagen fik vi fjernet brædder og sten, som har holdt linjerne på plads gennem vinteren. Desuden blev ”gammelt” løst grus fejet sammen og kørt i container til kassering. Da vi havde været gennem en lang periode med tørvejr, var banerne/gruset meget tørt og vi sluttede dagen med at vande. Om lørdagen var banerne så klar til at vi kunne fordele det nye grus – 1 ton pr. bane. Vi sluttede dagen med at hænge vindnettene op.

Som nævnt, var banerne meget tørre og vi er derfor afhængige af, at få vandet tilstrækkeligt, inden vi kan tromle, hvilket skal gøres inden vor standerhejsning d. 28. april kl. 10.00. Inden da, skal også net sættes op og diverse redskaber fordeles på banerne.

Selv om det er et rimeligt hårdt arbejde, blev der også tid til hygge. Dagene blev som sædvanlig begyndt med lidt morgenmad og der blev da også tid til snak og en enkelt pause for imødegåelse af væsketab.

Så nu ser vi bare frem til en rigtig god sæson 2019. Vi ses 28. april.

Tak til de fremmødte medlemmer. Ole