18-11-2020 Træning/instruktion for seniormedlemmer

18. november 2020 19:48 , af Erik Larsen

Som et forsøg søsætter vi en mulighed for træning/instruktion for vore seniormedlemmer. Fra d. 28.11.2020 og 4 uger frem har du mulighed for at booke dig ind på en times træning/instruktion med vor voksne træner, Daniel Jacobsen. Træningen foregår hver lørdag kl. 14 - 15 og kl. 15 - 16 og der er plads til 4 spillere pr. time og det koster kun kr. 50,- pr. time, som afregnes med Daniel eller betales via mobilepay. Træningen henvender sig til alle niveauer, men det er en fordel at have en vis rutine.

Tilmelding sker på hjemmesiden. Log ind og find "Kommende aktiviteter" på forsiden. Her trykker du på den dato og tidspunkt, hvor du gerne vil deltage og tilmelder dig.

I øvrigt, hvis du ønsker en mere personlig og individuel træning med Daniel, så se under menupunktet "Træning/instruktion".

Vi håber på, at det vil have vores seniormedlemmers interesse og vil foretage en evaluering, når forsøget er slut, for eventuelt at fortsætte til næste år.