Klubaften for alle seniorer

Onsdagen er klubaftenen for alle seniorer - mød op kl. 19.00-21.00 og få en hyggelig aften i godt selskab
Klubaftenerne starter igen 2. maj 2018. Vi glæder os til at se dig igen

En af bestyrelsens ambitioner er fortsat, at få et mere levende klubliv, lidt mere fællesskab og lidt mere socialt liv på tværs af de vante konstellationer. Vi fortsætter derfor med klubaftenen for alle seniorer. En aften, hvor diverse muligheder for at udfolde sig i tennisspillet er muligt.

Drop Ind vil stadig være den bærende del af aftenen. Elisabeth og Gunnar vil fortsat lede dette velkendte koncept, der giver alle seniormedlemmer i klubben gode muligheder for at prøve at spille uformelle kampe med og mod andre end dem, man normalt spiller med.

Bemærk: Hvis det skulle blive regnvejr, vil Drop Ind aktiviteten rykke indendørs. Mød derfor op denne aften, uanset vejret. HUSK SKO TIL INDENDØRS BRUG!

Nye medlemmer bydes velkommen med introduktion til tennisspillet.
Har man lyst til at prøve tennisspillet og overvejer medlemsskab, er man velkommen i klubben en onsdag aften for at afprøve sig selv.

Man kan også, hvis man kender et medlem, aftale at få en time eller to sammen, før man bestemmer sig.

Få svar på dine spørgsmål. Selv om man har spillet i flere år, kan der stadig være ting, som man er i tvivl om. Det kan være oplysninger om klubben, muligheder, regler, slagteknik, spilletaktik og meget mere. Det vil der også være tid og mulighed for at få afklaret onsdag aften. Vi står til rådighed med svar (så godt vi kan).

Det kunne også være, at man som rutineret spiller har lyst til at hjælpe andre i enten en single eller i en double med gode råd og vejledning. Derfor er denne gruppe af spillere også særdeles velkomne.

Mangler du en makker? Specielt som begynder eller ny i klubben er det vigtigt, at man også i det daglige har nogen at spille med. Onsdag aften er det muligt at møde andre af klubbens medlemmer og måske er der en anden, der også mangler en makker.

Desuden vil vi på hjemmesiden oprette en makkerbørs, så det her igennem skulle være muligt at få kontakt med andre. Følg med på vor hjemmeside!

Vi slutter hver aften med en kop kaffe eller hvad man har lyst til.

Alt i alt en aften, hvor man kan møde ”hvem som helst”, men med det sociale islæt i centrum. Man vil hver onsdag aften blive mødt af en fra bestyrelsen eller anden kompetent person, der kan hjælpe og vejlede. Hvis man kender nogen, der kunne have lyst til at prøve tennisspillet, så inviter dem til at komme en onsdag.

Vi håber at rigtig mange vil benytte sig af denne mulighed, som på mange måder især vil give nye medlemmer en følelse af at være en del af klubben og dermed føle sig velkommen.